Як зробити смачні котлети з лося

Чи потрібно вимочувати м'ясо лося для фаршу?

Народна чутка рекомендує вимочувати м'ясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається, що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.

Які приправи до Лосятини?

Для страви

Лосине м'ясо600 г
Чорний перець мелений1 ч. л. = 5 г
Перець чилі1 шт. = 15 г
Коріандр1 ст. л. = 14 г
Хмелі-сунелі1 ч. л. = 3 г

Related Post

Що не потрібно робити при запаленні легень: 5 важливих рекомендаційЩо не потрібно робити при запаленні легень: 5 важливих рекомендацій

Зміст:1 Чого не можна робити при запаленні легень?2 Що добре допомагає при запаленні легень?3 Чи можна виходити надвір при запаленні легень?4 Який режим при запаленні легенів? Запалення легенів – серйозне

Як зробити скріншот екрану на androidЯк зробити скріншот екрану на android

Важливо! Ці дії доступні на телефонах під керуванням Android 12 і вище та на більшості екранів, що підтримують прокручування. Відкрийте потрібний екран. Одночасно натисніть кнопки живлення та зменшення гучності. Як

Як зробити покроково стілЯк зробити покроково стіл

Що потрібно зробити стіл? Стіл можна зробити практично з будь-якого матеріалу, але для стільниці найбільш застосовними будуть дерев'яна дошка, меблевий щит, скло, оргскло, а також суміш, наприклад, дерева та епоксидної