Як правильно обсмажити овочі на сковороді

Скільки часу смажити овочі на сковороді?

Готуються овочі також по-різному. Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля – ці овочі тушкуються не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу — їм потрібно всього 5 хвилин.

Як приготувати овочі?

Перш ніж почати готувати, потрібно добре вимити овочі. Це усуває бактерії, мікроби та залишки добрив в овочах, які можуть завдати шкоди здоров'ю. Мийте овочі під проточною водою, не замочуючи. З замочених овочів вимиваються комплекс вітаміну В і вітаміну С, оскільки вони розчиняються у воді.

Related Post

Як зробити пароводяний котелЯк зробити пароводяний котел

Як працює пароводяний казан? У пароводяних кубів сорочковий принцип нагрівання: Навколо основної ємності, в якій знаходиться брага, збудована сорочка, в яку заливається вода для нагріву. Розігрів води здійснюється за допомогою

Валя як ще можна назватиВаля як ще можна назвати

Як ласкаво назвати Валентина? Валентин По-батькові Валентинович Валентинівна Жіноче парне ім'я Валентина Інші форми Валентін Вироб. форми Валентинка, Валик, Валя, Валюня, Валюся, Валюха, Валюша, Валяха, Валяка, Вака, Тіна, Валок Збережена