Чим відрізняється звичайний хліб від Тостового?

На відміну від звичайного хліба, м’якуш тостового має структуру павутинки. Завдяки цьому розтоплене вершкове масло або сир не протікають, а рівномірно просочують тост. – Тостовий хліб також цілком підходить для бутерброда.Jul 16, 2019

Коли ви кладете хліб у тостер, сухе тепло видаляє всю вологу всередині скибочки. У результаті хліб стає твердішим. Однак не втрата еластичності робить хліб смачнішим. Колір і смак тосту зумовлені реакцією Майяра, згаданою вище.

Приготувати тост можна з будь-якого хліба – і зі свіжоспеченого, і навіть із трохи зачерствілого. Звісно, в ресторанах використовують зазвичай свіжий, але вдома це не обов’язково. Важливо пам’ятати одне: що свіжіший у вас хліб, то швидше він вбирає рідину.

За однією з версій, за старих часів жителі Британських островів перед тим, як випити вино або будь-який міцніший напій, занурювали в нього підсмажений на вогні шматочок хліба, щоб напій увібрав у себе хлібний аромат. Згодом така традиція швидко забулася, але виникла інша: перед тим як випити вино, вимовляти тост.

Related Post

Що робити з багаторічними квітами навесні?Що робити з багаторічними квітами навесні?

Роботу в квітниках починаємо з того, що звільняємо багаторічники від усіх покривів, що вберігають їх взимку від вимерзання. Робимо це обережно, щоб не пошкодити бруньки і крихітні пагони. Прибираємо ялиновий