Як зробити шоколад 35

Як правильно Темперувати бельгійський шоколад?

Розтопіть шоколад у ємності для плавки шоколаду (Поверніть ручку термостата до 45 °C). Зменшіть температуру (до ± 31°C для темного шоколаду або до ± 29°C для молочного та білого шоколаду) і відразу додайте 5% Callets™ при кімнатній температурі.

Як правильно Темперувати шоколад у домашніх умовах?

Розтопіть шоколад у мікрохвильовій печі або на водяній бані та доведіть до тієї шкали температури, яка відповідає вашому шоколаду (темному, молочному або білому) і відразу додайте від 15 до 20% калет з температурою 20 °C. Добре перемішайте шоколад, доки калеты не розчиняться.

Related Post

Як зробити реклама роликиЯк зробити реклама ролики

Як утворюються рекламні ролики? Запускається процес кастингу, де по брифу кастинг-директор викликає акторів і записує з ними відео, після яких режисер відбирає найвідповідніших кандидатів. Паралельно з цим художник по костюмах

Як зробити ніж удомаЯк зробити ніж удома

Чи можна самому зробити ніж? Важливо розуміти, що самостійно виготовити можна лише туристичний ніж, який не відповідає ознакам холодної зброї. Який матеріал найкращий для ножа? Кращий матеріал для кухонного ножа

Який сорт родзинок найкорисніший для здоров'я?Який сорт родзинок найкорисніший для здоров'я?

Зміст:1 Який сорт родзинок кращий?2 Які родзинки корисніші для здоров'я?3 Які родзинки лікувальні?4 Які родзинки корисніші чорні чи жовті? Родзинки – це сушені виноградні ягоди, які широко використовуються в різних