Як зробити розсіл для засолювання м'яса

Скільки солі на 1 літр води для засолювання м'яса?

Рецепт солінаду Щоб приготувати базовий розсіл, можна змішати приблизно 300 г (1 склянка) кухонної солі (без йоду або інших добавок) та 4 л води. Концентрацію можна змінювати, а добавки взагалі – справа смаку. Трави та спеції, особливо кислі та гострі теж впливають на смак та аромат кінцевого продукту. Збережена копія

Скільки солі на 1 кг м'яса для засолювання?

Загалом потрібно використовувати 70-80 грамів солі на 1 кг м'яса для засолювання. Чим щільніше складене м'ясо, тим краще вийде солонина, тому зверху можна поставити якийсь вантаж. Витримувати м'ясо в солі слід приблизно місяць у холодному місці, де температура не вища за 4 градуси. Збережена копія

Related Post

Встановлення газової колонки у приватному будинку: основні вимоги та етапи роботиВстановлення газової колонки у приватному будинку: основні вимоги та етапи роботи

Зміст:1 Які документи потрібні для встановлення газової колонки у приватному будинку?2 Що потрібне для встановлення газової колонки?3 Чи можна у приватному будинку поставити газову колонку?4 Скільки коштує проект на газову

Як зробити фото сонячного затемненняЯк зробити фото сонячного затемнення

Для отримання великого зображення сонця у кадрі нам знадобиться довгофокусний об'єктив від 100 мм і більше. Для зручності зйомки сонячного затемнення можна використовувати штатив, адже в залежності від вибраного типу