Для цього потрібно щільно загорнути тісто в целофановий пакет, випустити зайве повітря та опустити у нагріту воду. Як тільки вода почне ставати прохолодною, необхідно відразу замінювати її на нову. Крім цього, існує ще один поширений спосіб – заморожене тісто дріжджове помістити в духовку.13 лист. 2018 р.
Як розморозити тісто для пиріжків?
Ідеальним варіантом для розморожування дріжджового тіста буде мікрохвильова піч. Якщо спеціально такої функції немає, то можна використовувати режим нагрівання приблизно 80-100 Вт. Час потрібно виставити в межах 45-50 секунд. За тестом потрібно ретельно стежити.
Як правильно розморозити заморожене дріжджове тісто?
Досвідчені кулінари рекомендують проводити повільне розморожування тіста в холодильнику. Це сприяє збереженню хімічного складу та борошняної клейковини. Заморожене тісто перекладіть на полицю холодильника, де зберігається температурний режим від 3 до 5 градусів. Через 8-12 годин буде готове до приготування страви. Збережена копія