Як правильно приготувати холодець з качки

Що потрібно додавати в холодець?

Найчастіше для приготування холодця використовують лавровий лист, чорний, білий та запашний перець горошком, гвоздику, насіння кропу. Найкраще закладати всі спеції на самому початку варіння холодця, разом із м'ясом.

Що краще брати на холодець?

Щоб закуска добре застигла, для бульйону краще брати частини туші, у яких найбільше колагену: свинячі чи яловичі ніжки, хвости, свинячі вуха, мозкові кістки чи цілу жирну курку. Для м'ясної частини підійде будь-яке м'ясо без жиру.

Related Post

Як зробити дихлоретанове чорнилоЯк зробити дихлоретанове чорнило

Якого кольору було стародавнє чорнило? Відомо, що папіруси Стародавнього Єгипту написані різним кольором чорнилом — в основному чорними та червоними. Міжнародна команда дослідників дізналася, навіщо єгиптяни додавали до чорнила свинець.

Що робить оратора гарнимЩо робить оратора гарним

Сучасний оратор – це людина, яка майстерно володіє мистецтвом риторики, має акторські здібності, відрізняється красномовством і багатим словниковим запасом. Він вміє переконувати, не відчуває хвилювання під час своїх виступів перед