Скільки солі на 1 кг грибів при засолюванні?

Окремо варять розсіл: у воду кладуть 50-80 грамів солі з розрахунку на 1 кілограм грибів, залежно від типу зберігання. Якщо зберігати солоні гриби в холодному місці, солі додаємо менше, якщо в прохолодному – більше.Jul 15, 2015

Викладіть гриби в киплячу підсолену воду (¹⁄₂ столової ложки солі на 1 л), знову доведіть до кипіння і готуйте час, що залишився. Якщо ви робите суп зі свіжими грибами, то після 30-хвилинного варіння закиньте їх до решти інгредієнтів хоча б на 10-15 хвилин, а потім дайте страві настоятися.

Для холодного засолювання варто вивчити таку формулу: потрібно брати 4 відсотки солі від загальної ваги грибів. Іншими словами, на один кілограм вимочених груздів припасаємо 40 грамів солі.

Сіль береться з розрахунку: 30-40 г на 1 кг грибів. Якщо гриби укладені в каструлю, відро або бочонок, то зверху на них кладуть дерев’яний кружок (підійде і плоска тарілка, тільки не металева), а на нього вантаж, щоб гриби дали розсіл.

Related Post

Що краще приймати: Лінекс чи Максілак? Порівняння препаратів та вибір оптимального рішенняЩо краще приймати: Лінекс чи Максілак? Порівняння препаратів та вибір оптимального рішення

Зміст:1 Що краще приймати Лінекс чи Максілак1.0.1 Який найефективніший пробіотик?1.0.2 Чи можна пити лінекс та Максілак разом?1.0.3 Навіщо призначають Максилак?1.0.4 Як довго можна приймати Максілак? Проблеми із травленням, такі як

Як завантажити оновлення для Windows 10 вручну – докладна інструкціяЯк завантажити оновлення для Windows 10 вручну – докладна інструкція

Windows 10 – це операційна система, розроблена корпорацією Microsoft. Вона пропонує набір функцій та можливостей, які забезпечують стабільну та безпечну роботу комп'ютера. Однак, щоб залишатися в безпеці та отримувати нові