Скільки кавуновий сік?

Кавуновий Сік з кавуна зберігають трохи більше 30 хвилин, потім він втрачає всі свої позитивні якості. Для продовження цього короткого терміну його заморожують у стерильній тарі. Зберігати заморожений продукт можна 90 днів.

Термін зберігання залежить від типу упаковки. 12 місяців з дня виготовлення зберігаються соки у склі, а також у пакетах із комбінованих матеріалів на основі паперу, картону, поліетилену, алюмінієвої фольги. Термін придатності соків продукція у полімерній упаковці – не більше 9 місяців з дня виготовлення.

Свіжовичавлений сік (Фреш) зберігається недовго. Краще випити сік відразу або протягом години після приготування, зберігши його в чистому посуді із щільно закритою кришкою, у сухому прохолодному місці. Для цього відмінно підійдуть скляні банки або пляшки різного об'єму (від 0,3 літрів до 1 літра) з кришками, що загвинчуються.

Він чудово вгамовує спрагу. Крім того, він дуже корисний при захворюваннях нирок і сечостатевої системи, допомагає від жовчнокам'яної хвороби, очищає організм, позбавляє його від шлаків, а клітковина, якою багата кавуновий сік, виводить «поганий» холестерин

Related Post

Скільки калорій у тушкованому гусі?Скільки калорій у тушкованому гусі?

Так, у гусятині багато білків, вітамінів, особливо А, В і С, мінералів (фосфору, калію, кальцію, марганцю, магнію, натрію, заліза, цинку, селену, міді), амінокислот. Гусяче м'ясо – Відмінне джерело протеїнів, воно

Що буде, якщо постійно пити мінеральну воду?Що буде, якщо постійно пити мінеральну воду?

І взагалі не можна зловживати мінеральною водою. Це може призвести до порушення водно-сольового обміну, набряків, утворення каменів і піску в нирках .Nov 9, 2020 Постійно пити таку воду не можна,