Тут все залежить від технології приготування крему. Наприклад, у заварній основі цукор легко розчиниться, але якщо йдеться про збиті холодні креми – кремчиз, то цукрова пудра підійде набагато краще, забезпечить більш гладку текстуру.20 жовт. 2021 р.
Що краще за цукрову пудру чи цукор?
По суті, це той самий продукт. Відмінність полягає лише у консистенції: пудра – це дрібнодисперсна варіація цукрового піску. Збережена копія
Чи можна замінити цукор на пудру?
Тут все просто і очевидно, оскільки цукрова пудра – той же цукор, але перетертий до стану порошку. Пропорції за вагою 1 до 1. Зверніть увагу на словосполучення "по вазі" і запам'ятайте, що відміряти кількість цукрової пудри краще за допомогою кулінарних ваг. Збережена копія