Чим краще коптити грудинку

Для цього можна використовувати сушарку, або якщо погода дозволяє, шматки м'яса можна обв'язати мотузкою і підвісити на сонці. Підготуємо коптильню. На дно викладаємо фольгу і висипаємо тріску (2 жмені на кілограм м'яса). Свинина «любить» тріску вільхи чи фруктових дерев.16 Грудня. 2020 р.

Як закоптити грудинку?

Процес приготування

  1. Кількість солі та соєвого соусу я вказала зразкову. …
  2. Полити соєвим соусом і поперчити. …
  3. Далі найцікавіше. …
  4. Зверху поставити лоток для збирання соку та жиру. …
  5. Розпалити невелике багаття з будь-яких дров. …
  6. Коптити 40-50 хвилин, залежно від розміру грудини.
  7. Ось я нарізала грудинку майже відразу.

Збережена копія

Як правильно засолити грудинку перед копченням?

Спеції, часник, лаврушку, перець, сіль опускаємо у воду та доводимо розсіл до кипіння. Кип'ятимо 2 – 3 хвилини і вимикаємо. Охолоджуємо розсіл до кімнатної температури та опускаємо в нього грудинку. Грудинка має бути покрита розсолом вся!

Related Post

Скільки часу зберігається запах гару: терміни та способи позбутися йогоСкільки часу зберігається запах гару: терміни та способи позбутися його

Запах гару може зберігатися в приміщенні протягом тривалого часу, залишаючи неприємні відчуття та отруюючи повітря. Питання, скільки часу потрібно, щоб запах повністю вивітрився, залежить від різних факторів, включаючи інтенсивність джерела

Як правильно читати план організації рельєфуЯк правильно читати план організації рельєфу

Навіщо потрібен план організації рельєфу? План організації рельєфу (Вертикальне планування) – найважливіше креслення генерального плану. На цьому кресленні показуються висотні позначки кутів будівлі, позначка нуля будівлі та основні рішення щодо